2010. dec. 14.

Colin


Amikor éppen ébren van és nem viháncol, szóval le lehetett fotózni (nem sok ilyen kép van, de kiderült, hogy a fényképezőgéppel videózni is lehet, szóval lesznek róla ébren-képek is :) )

Colin egyre bátrabb. Ez olyan apróságokban is megnyilvánul, hogy játszani kezdett az asztalterítő elérhető rojtjaival. Sőt, mivel nem egy apróság, két lábra állva (anya térdén támaszkodva) már az asztal tetejét is eléri, tappancsát ráteszi, kíváncsian nézelődik odafönt. Na, itt kell stoppolni a legényt! Egyelőre az orra koppintás és egy erőteljes „elég, Colin” is elég rendreutasításként. Azt mindenesetre feljegyzem a változtatások listára, hogy a terítőt asztali futóra vagy tányéralátétekre kell lecserélni. Ezen a listán egyébként már az érkezése előtt is elég sok pont szerepelt. Például a konyhaszekrény két vége nyitott polcos. Ezeken a polcokon sok olyan dolog volt, ami nekem kézreállt, de mostantól neki is, így zártabb helyre kellett költöztetni. Például a gyógyszeres kosarat, vagy a tiszta konyharuhákat. A hagymás és krumplis kosarak egyelőre maradtak. Ott azért olyan nagy bajt nem tud csinálni (gondolom én).
Eddig féltő szemmel nézegettem a szekrény kerek fagombjait, de Colin itt is lényegretörőbb, nemes egyszerűséggel az asztal lábát, keresztrúdját nézte ki magának. Egyrészt párnának, másrészt alkalmas rágcsálnivalónak. Ezért aztán egyre több játék kerül elő Morgan régi kosarából, amikkel (reményeim szerint) elvonhatjuk a figyelmét ezektől a szálkás falatoktól. Colin pedig gyűjtöget. Minden játékának a kosarában kell lennie. Ott van már a kutyája, a kötél-rágcsa, egy gumikarika és egy teniszlabda is. Ha kiveszem (hogy neki több helye legyen), azonnal kimászik és akkurátusan visszacipeli őket a kosárba

Nincsenek megjegyzések: