2019. febr. 19.

Ezt meg csak úgy ...

Nem igazán szeretem a horoszkópokat, mert ha nagyon beleélem magam egy-egy kedvező jóslatba és nem válik valóra, akkor az letör, pedig előtte nem is gondoltam még csak hasonlóra sem. De azért ez most tetszett:

Ezek a csillagjegyek mindig együtt maradnak

Ezek a csillagjegyek szokatlan párosnak tűnnek. Talán a legtöbben nem is adnának nekik valódi esélyt, mégis, ha ők egymásra találnak, valószínűleg soha nem szakítanak. Meglepően összeillenek, meglepően értik egymás nyelvét. Vajon te és a párod köztük vagytok?

A Kos és a Halak párkapcsolata

kos halak párkapcsolat horoszkóp
kos halak párkapcsolat horoszkóp Az ellentétek vonzzák egymást, erre kiváló példa ez a két csillagjegy. A Kos és a Halak ugyanis szinte minden tekintetben ellentétei egymásnak, ám éppen ez az, amivel tökéletesen kiegészítik a másikat, mintha puzzle kirakós apró részei lennének. A Kos eltökélt, fáradhatatlan a munkájában, míg a Halak jóval bonyolultabb és ösztönösebb alkat. Képesek azonban arra, amire csak kevesen: abba az irányba terelik a párjukat, amiben a legjobbak. Míg a Kos rábízza a Halakra, hogy időben befizesse a csekkeket, gondját viselje az otthoni dolgoknak, addig a Halak biztos lehet, hogy a Kos könnyedén kiszúrja a legizgalmasabb újdonságokat. Kettőjük kapcsolata éppen azért ütőképes, mert a könnyedségnek, a játéknak is teret adnak.


Rajtu(n)k kívül az Oroszlán és Mérleg, Szűz és Vízöntő, valamint az Ikrek és Nyilas szerelmek indulnak jó eséllyel a gyémántlagzi felé. :D

2 megjegyzés:

Lazac írta...

A kettőtök régóta tartó jó kapcsolata is ezt igazolja. :) :* Maradjon így még sokáig. ♥
Bocsi, hogy a könyves bejegyzésekhez nem írtam, de ez engem meglehetősen hidegen hagy :)

Golden írta...

Lazacom, tudod, hogy nem kötelező :) A jókívánságot meg köszönjük <3