2015. nov. 4.

Zajlik az élet :D

Mivel most kicsit felpörögtek az események, a hosszas szundikálás után - úgy tűnik - napi posztolással fárasztom az ide látogatókat. Nézzétek el nekem, ha kicsit elszálltnak tűnök, de csak boldog vagyok, még ha a történések nem is jelentenek különösebb szakmai, vagy netán anyagi sikert. Nem akarom népszerűsíteni a Publio Kiadót, mert nincs is rá különösebb szükségük, de az tény, hogy olyan lehetőséget biztosítanak, amit senki más.
Volt már egy próbálkozásom kiadóknál, a Novum érdeklődött is az írásom iránt, aztán a milliós tételt meghaladó szerzői hozzájárulás megfutamított. A Publio ezzel szemben az ingyenesség kétes értékű ígéretével csábított. A feltöltés valóban az. Meg is jelenik előbb e-book-ban, majd nyomtatva is, amit közlésre tartasz érdemesnek. De nem szerkesztik, nem gondozzák, ahogyan ez egy normál könyvkiadás esetében történik. A terjesztés elsősorban rajtuk keresztül történik, de ha nem áldozol rá, akkor a reklámozásból lényegében kizárod magad. Marad az igazi self-publishing, igyekszel minél több helyen hírt adni róla, hogy hozzáférhető, megvehető. Aztán vagy sikered lesz századikként megbújva a tömegben, vagy nem. Amit veszthetsz az ügyön, az olyan homályos ígéret a sorstól, hogy tulajdonképpen komolyan sem tudod venni. A feltöltéssel ugyanis nyolc évre kötelezed el magad a kiadó mellett. Tehát, ha beütne a nagy felfedezés időközben - amire azért lássuk be, vajmi kevés az esély - akkor az megbonyolítaná a dolgokat. Így az esélytelenek nyugalmával töltögetem fel az írásaimat, hogy egy-egy példány majd ott lapuljon a saját könyvespolcunkon is, egyszer majd az unokáimnak mesélve arról, mivel töltötte a nagyanyjuk az idejét.

Ahogy már írtam korábban, elsőként a Zöldzug című romantikus történet jelent meg. Ma pedig egy újabb, sokkal személyesebb vallomás... ki máshoz, mint Morgan-hoz, akiről annyi mindent osztottam meg itt is korábban. E-bookként már hozzáférhető, hamarosan nyomtatott formában is. A héten még különleges kedvezménnyel az e-book, mert a kiadó így akarja saját szerzőit népszerűsíteni.
http://publioboox.com/hu_HU/morgan

Örüljetek velem! :)

1 megjegyzés:

Gabó írta...

Örülünk, hát hogyne örülnénk veled! Gratula, hogy sikerült! Ha meg sem próbálod, sosem tudnád meg mi lett volna, ha... ;)
Pusza!