2009. okt. 30.
Csibikének Nigella ragacsos oldalasa
Húst falatokra vágni
Nylon-zacskóba "szórni" az alábbiakat: só (én Kotányi csirke fűszersót szoktam használni), szójaszósz, balzsamecet, méz, olaj.
Összerázni, hogy a trutyi mindenhol érje a husikat. Egy éjszakára a hűtőben álljon. Közepes hőfokon sütni fólia alatt.
Én elsőre leégettem és a hús sem lett igazán puha. Aztán másodjára már megpároltam egy kicsit, utána pácoltam. Na, akkor szinte leesett a csontról a hús és nem is égett oda, mert sokkal kevesebb idő is elég volt a sütéshez. A méz miatt vigyázni kell!
Jó étvágyat mindenkinek, aki szereti az ilyen cuppogós, nyalakodós falatokat! :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Tyűjjjj...de imádom az ilyent. ma hasonló ebédem volt, csak csirkemellből. :)
Ez annyira guszta, hogy még a szemem is bepárásodott az éhségtől :D Köszi szépen, jövő héten csinálok egy ilyet, az fix, muszáj kipróbálnom :D
Megjegyzés küldése