2009. jún. 12.

Jön a hétvége...

Én nem tudom, de itthon mindig akkor van a legnagyobb gebasz, ha jön a hétvége. Ha valaki beteg lesz, az tuti péntek este derül ki, de ugyanez igaz a valami elromlik esetére is . Tegnap Kiskölök laptopjával szambáztam a szervízbe. Még szerencse, hogy garanciális. Ma reggelre meghalt a családfő gépe. Na, ettől azonnal nemzeti gyász lett. Családfő egy trehány alak. bár ezt be nem ismerné soha. De akkor miért nincs meg a gép számlája, a hozzá vásárolt rendszer-lemez??? Na, a számlát végül megtaláltam az ő kupijában, de lemez továbbra is sehol. Hál istennek ez a gép is granciális, így most éppen megszakadósra véve a figurát, a buszhoz rongyolt vele a gazdája és majd jól előadja a szervízben, hogy ez mennyire baromi sürgős lenne. Mert enélkül tényleg megáll az élet. Milyen jó, hogy ez a kis kiherélt öreg gép itt figyel a sarokban! Legalább nem vagyunk elvágva a külvilágtól :)
Nem mellesleg meg Morgan is elkezdett megint bizonytalankodni. Reggel elesett a lépcsőházban, séta közben is előadott néhány lépést a Kállai-kettősből. Bakker, ha már történik valami, az miért nem tud hétfő reggel történni?

Ps. PC-diagnózis: meghalt a winchester! Rajta nagyon fontos írásokkal (csak részben van meg ezen a gépen - jó, a nagy része, de nem a legutolsó variáció) és fényképek, fél év termése. Adatmentésre szakosodott cég ajánlata látatlanba: ha nagyon olcsón megúsznám, akkor is 150 ezer forint körüli összeg. Hát, annyi nem lesz rá. Nem azt mondom, hogy nem érné meg, de ... szóval értitek. Most megyek és keresek egy jó erős hajókötelet, amire felköthetem magam :( Egyébként hetek óta fontolgatjuk egy nagy teljesítményű külső tároló vásárlását. Na, a gép előbb döntött. Hogy kapja be! Mindenki mentsen, amíg lehet!

3 megjegyzés:

Lazac írta...

de jó, hogy mondod...mindig húzom-halasztom a fényképek kiírását....egyszerűen pótolhatatlan lenne...

Béb írta...

Ehh... Én is vágyom egy külső vinyóra...
Morgannak jobbulást!

Csapos írta...

én igyekszem rendszeresen menteni a képeket dvdre...az ördög ugye nem alszik...