2017. febr. 14.

Kifejezetten sz@r érzés ...

Nos, a suli-projekt bedőlt, mielőtt elkezdődhetett volna. Maradt a szerda-szombat (5 és 10 óra) beosztás, módosításra nincs lehetőség. Döntenem kellett, hogy bevállalom-e, hogy egész nyáron ott ülök a padban vagy sem. Döntöttem. Volt itthon némi verbális tányérdobálás, ígérgetés, de főleg kompromisszumképtelenség, s végül maradtam én a gyenge láncszem, aki megadtam magam. Erre vonatkozóan lesz majd egy szülinapi posztom, ugyanis úgy látszik, ez a vonásom már a csillagokban is megíratott. Úgyhogy ha valaki megbízható és megfizethető angol-tanárt ismer (lehetőleg megközelíthető távolságban), akkor nyugodtan ötleteljen, különben előfordulhat az a kínos eset, hogy leendő menyemmel a How are you?-n kívül nem sok mindenről fogunk majd beszélgetni :( Baffa meg!
Pedig már egészen büszke voltam, mert a koszként innen-onnan felszedett nulla nyelvtudásommal is 65 pontból 25-öt értem el a kőkemény felvételi teszten, úgyhogy még csak nem is a teljesen kezdő csoportba osztottak volna be.
Na, "hepivalentájn"! :(


3 megjegyzés:

Lazac írta...

Sajnálom, hogy így kellett döntened. Sajnos messze vagyok, mert jöhetnél az én tanárnőmhöz, ő aranyos és nem is drága, hétköznap vannak az órák, tart délelőtt is és kiscsoportos foglalkozásokat, ahol később lehet egymással beszélgetni. Ha nincs gondod a kiejtéssel, akkor az 5 perc angol FB oldalon is indulnak csoportok, ahova fel lehet iratkozni. Minden nap küldenek leckéket és van egy VIP csoportjuk ahol azt hiszem van lehetőség a társalgásra is. Próbáld meg, puszi

Lazac írta...

Megkerestem a jelentkezést a tanfolyamra. Kezdő szint, hétköznap vannak az órák, kicsit húzós az ára, a tanfolyam összesen 50 ezerbe kerül, de 8 hétig tart.
Ha érdekel, akkor itt lehet rá jelentkezni.
http://5percangolnyelviskola.hu/aktualis-tanfolyamok/

Golden írta...

köszi! :)