2009. nov. 20.

Köd és egyebek ...

Reggeli séta a parkban. Alacsonyan gomolygó sűrű köd. Morgan még élvezi is ezt a puhán elterülő tejfölszerű valamit, hol itt bukkan elő, hol egészen váratlanul teljesen más irányból. Én meg sasszemmel igyekszem követni a váltásait.
Közben nem értem ... nem értem, hogy a tv-ben naturálisan illusztrált vonatbalesetek mindenkori résztvevői hova a búbánatos francba néznek, főleg amikor nem működik a fénysorompó. Hogy lehet ilyen borzalmas véget érni? Miért nem működik a fénysorompó és és ha már nem, akkor miért nem működik a vészcsengő mindenkiben, aki egy ilyen veszélyes kereszteződéshez ér? Nem látja maga előtt a tv képeit? Nem inti óvatosságra az orra előtt gomolygó köd? Ennyire nem érdekel bennünket a saját tyúkszaros életünk?
Engem még az is érdekel, hogy esetleg egy másik kutya bukkan fel a ködben, mást meg az a soktonnás monstrum sem? Nem kell paranoiásnak lenni, egyszerűen csak kell egy minimális óvatosság az életben maradáshoz! Szerencsétlen figyelmetlen ember nyugodjék békében! Mi meg tanuljunk már végre más hibájából!

2 megjegyzés:

Béb írta...

Én azt nem értem, hogy nem hallják! Egy vonat nem tud lopakodni!!!

Lazac írta...

Pali nem látta a fénysorompót, mert szembe sütött a nap. A felesége előtte ment át a kereszteződésen, ő sem látta. A vonat kanyarból jött, és mivel városon keresztül ment, nem vágtatott. Pali meg nagyot hallott, így későn, sajnos nagyon későn vette észre a vonatot...a felesége szeme láttára csapta el...hát nem kívánom senkinek sem.
Jóbarátom volt...engem sokkolt a halálhíre :(