2015. dec. 30.

Boldog új évet kívánok!

Bizony, bizony... már itt kopogtat az ablak alatt a Szilveszter és az Új Esztendő! Kívánom, hogy senkit ne hagyjon cserben az egészség, mert ha ez rendben van, akkor bármi más megoldható. Készítettem fogadkozási listát persze, de most még véletlenül sem szerepel rajta olyasmi, mint fogyókúra. Viszont az egészség jegyében az első helyen áll a "mindennap megiszom egy liter vizet". Nem, nem kettőt... ismerem magam, reménytelen ügyekbe nem megyek bele, de szerintem a szervezetem hálás lesz azért az egy literért is. Mint ahogy jobban oda fogok figyelni arra is, hogy legalább lefekvés előtt mindennap bekrémezzem az arcomat. Így ... izé... negyven meg egy kicsi felett egy nőnek erre már tényleg oda kellene figyelnie. Én nem tettem, a Mariana-árok pedig ott ékeskedik a szemem sarkában (meg máshol).
Nemcsak a kezem ügyébe helyezem az angol könyveket, hanem ki is nyitom őket, lapozgatom, olvasgatom, barátkozunk. Nem ígérem, hogy intenzív nyelvtanfolyamra járok majd, de mindenképpen rendszeresen foglalkozni fogok vele. Mert muszáj!
Legkésőbb augusztusig megírom azt a mese-könyvet, aminek az ötlete mostanában pattant ki a fejemből. Érdekes erőpróba lesz.
Vannak persze a háztartással kapcsolatban is mindenféle fogadalmaim, ezek többsége a további "lomtalanításra" vonatkozik. Ennyi évesen az ember akaratlanul is elgondolkodik rajta, mennyi minden gyűlt fel az évek során felesleges kacatként, itt az ideje megszabadulni tőlük. Akár a Bolhán is ... az az idén is jó mulatság volt, tél vége felé, kora tavasszal újra fogom kezdeni.
Hát, ilyesmik járnak a fejemben az utolsó napok, órák során. Tervek - többségében munkák, remények - családdal, egészséggel  és  szabadidővel kapcsolatban. Félelmek nem! Mert még megidézni sem vagyok hajlandó őket, nehogy a végén engedjenek a "hívásnak".

Na, de nem is szaporítom a szót. Lassan elbúcsúzom az óévtől és Tőletek, és köszöntöm az új évet. Nem ígérem, hogy jövőre Veletek ugyanitt, mert most úgy érzem, ennek a blognak ennyi volt az élete.
Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!
Golden


1 megjegyzés:

Béb írta...

Azt mondják, amilyen a mosdó, olyan a törölköző.
Olyan ez, mint a kicsi madárkák téli etetése...
Búék!