2011. febr. 3.

Colin, a bosszúálló

Nem mondom, nagy öröm ERRE hazaérni. A kutyasétáltató koszos cipő csak dizájn-elem, azt sose bántja (hogyne, még elmaradna a parkbeli futkorászás), de a szemüveget csak az mentette meg az elmúlástól, hogy nem tudta a tokot kinyitni. A könyv viszont..., nos, annak annyi. Apró szépséghiba, hogy nem saját volt, így most nem tervezett kiadásba is vert ez a lökött kölyök. Annyi bizonyos, hogy a már-már túl szép összképet valamivel meg kellett keverni. Úgy látszik, nálunk ez az lesz, hogy nem lehet hosszabb-rövidebb időre magára hagyni. Ez meg elég kemény. Most ülök a romok felett és próbálok rájönni a megoldásra, ami vélhetően nem az lesz, hogy mostantól 24 órában Colinnal töltöm a napot. Ha ugyanis itthon vagyok, eszébe sem jut rosszalkodni. Békésen eljátszogat kismillió játéka egyikével, vagy akár az összessel, de a kárcsinálás fel sem merül, fegyelmezni sose kell. De ha ki merem tenni a lábam nélküle... büntet. De egy könyvet összetépni... ez már bűntett.

7 megjegyzés:

Unknown írta...

Lényeg, hogy Izének még megvan a masnija... he-he.... :P :) :)

Golden írta...

nem vállalsz bébiszitterkedést? :))

Béb írta...

Ezért ez nagyon kemény! Mimegtalálni véljük a kutyanevelés varázspálcáját. Péntek óta csodásan harmónikus az életünk. Helyére megy rögtön. Ott marad. Ha éhes, a helyére megy és leül. Séta előtt a helyére megy és kivárja, h felöltözzek. És szobatiszta... Visszajön séta közben, ha szólok neki.
Amúgy, ő sem piszkított be, ha itthon/ébren voltunk.

Golden írta...

jó,jó, demija a varázspálca???

Béb írta...

Airsoftnak hívják... :-D
Az állatvédők felháborodnának, de az embervédők bólogatnának.
Kárt nem tesz benne, csak megcsípi a seggét. Már elég csak megmutatni neki...

Golden írta...

azért egy buldög fenekét könnyebb megcsípni, mint egy lompos-szőrös-farkas goldenét. Mire becélzom, már se ő, se én nem tudom, miért is a "nevelés" :)

Béb írta...

Max 5x kell eltalálni, utána már elég megmutatni, vagy mellé lőni...
De tény, h hosszú szőrű jószágoknál ez némileg macerásabb.