2009. júl. 14.

Vadvilág

Reggeli kutyasétáltatás off. Lóg a nyelve kutyának, gazdinak egyaránt. És akkor a lépcsőház hűvös rejtekéből "megtámad" minket egy (halálra rémült) gyík. Aztán még egy. Tiszta Jurassic park. Én sikítok (persze, hiszen olyan félelmetes az a tíz centis ősgyík *pirulós szmájli*, dehát váratlan volt a találkozás), Morgan meg bambán liheg a káosz közepén. Aztán rendet tesz. A kerti csapnál ivott víz maradékát lazán a gyíkokra folyatja. Ha direkt próbálta volna becélozni, akkor sem lehetne tökéletesebb a találat. A tomboló ősgyíkok megdermednek aztán futás a nyitott ajtó felé. He-he, mégis csak ők fogták menekülőre :)

10 megjegyzés:

Béb írta...

Tyű! És, ha tényleg T-rexek voltak? Majd jól megnőnek és bosszút állnak! Biza!

Golden írta...

ááá, négykézláb rohangáltak, a T-rex meg csak a két hátsón, azért voltam olyan flegma :))) (a raptor is a két hátsón kavar)a többi meg növényevő ... jesszus, az erkélyem, a muskátlijaim ...

Elinore írta...

a multkor en is osszefutottam egy ilyen szornnyel es meg zsakmany is volt nala, egy frissen szerzett vakond fioka szemelyeben. :D

Unknown írta...

Nálunk rengeteg ilyen lakik a teraszon... majd legközelebb kint esszük a sütit... möhöhö.... :-P
(Még mindig nem tudod, hogy kell szmájlit betenniiiiii?????)

Golden írta...

nem, de ez hosszú, majd személyesen... egyébként meg nem félek én ezektől a kis helyesektől, csak ugye amikor olyan hirtelen átrohan valami előtted és főleg váratlanul, amikor még nem is lehet tudni, mi volt az ... na, akkor sikítani kell! :)))

Vakkantó írta...

Igazat adok Neked...úgy tudnak nézni!!!!:-)

Csapos írta...

Szerintem meg tök jó fejek...olyan kis bájosak...de, hogy Te milyes Saurusszakértő vagy! Tök jó! És a Velociraptor is kétlábon? :-)

csibike írta...

Aztán majd csak lesel, ha a környék összes gyíkja nálatok akar tusolni :))

Golden írta...

azért az se volt piskóta, amikor Alessia azt mondja a páromnak (a pólóján látható "őslényre" utalva), hogy MICSODA KIS HELYRE GYÍKOD VAN!:))))

Béb írta...

Alessia ilyeneket nyom? Azannya!