2009. júl. 21.

Butuska ...

... és valaki megtaníthatna, hogy lehet berakni képet, aztán írni, aztán megint kép és megint írás és így tovább ... lásd Vizicsibe ... én miért nem tudok ilyet? :(

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Itten a blogspoton ez nem olyan könnyű, mert az összes képet felülre rakja be, akárhol áll is a kurzor. Aztán meg "meg kell fogni" és le kell húzkodni a kívánt helyre, ami abban a kis ablakban nem annyira eccerű. De én mán a szmájlikat is tanítottam.... mégse' látok itt egyetlen szmájlit se.... :P :D :D

Béb írta...

Én úgy szoktam, hogy először írok, aztán feltöltöm a képeket úgy, hogy a "semelyik"-re kattintok, majd a megfelelő helyre húzgálom a feltett fotót.

Golden írta...

ááá, bakker, a szerkesztesnél nem is így nézett ki .... na mindegy, de legalább már van merre elindulni, köszönöm... fog ez menni (egyszer talán)
a szmájlik meg ... hát, istenem, nem jól figyeltem vagy mi ... de nem jött össze. Majd egyszer kérek telefonos segítséget :)))

Lazac írta...

Ébn meg úgy szoktam, hogy időrendi sorrendnek éppen fordítva kezdem feltölteni a képeket, mivel ugye egymás főlé teszi....mindig középre és mindig a nagy képet választom ( kivéve a gasztroban) aztán jól közéjük írkálok.:) Azért szoktam rá erre, hogy a legalsó képpel kezudem a feltöltést, mert utáltam huzigálni. :) Nekem bevált így is:):)
A szmájliknál meg ha megvan a hmtl kódja, akkor a szerkesztésnél azt a módot választod. :):) Amúgy meg nem szoktam én sem túl sok szmájlit betenni, valahogy nincs kedvem hozzájuk. :):)

Nyugi először én is bénáztam, aztán rájöttem.:)