2009. dec. 5.

Merengő...

Várod, hogy egyáltalán megszülessen, pedig még azt sem sejted, hogy mi az, amit olyan nagyon vársz. Aztán nevetések és könnyek közt felneveled. Aztán azt hazudod önmagadnak és a világnak, hogy elengeded, pedig soha nem leszel képes rá a szíved mélyén. Büszke vagy rá, hogy milyen önálló, közben zokog a lelked, hogy már nincs rád szüksége. Dühöngsz, ha úgy érzed kihasznál, közben reszketve várod, hogy tehess érte valamit. Anyának lenni sokszor olyan, mint egy szerelem hullámvasútján ülni. Mellesleg a gyerek csak pár napra utazott el a messzi Madridba. (Örülsz az élményeinek és közben kicsit irigykedsz, hogy ebből bizony már kimaradsz)Morgan pedig máris sántít, pedig a "tesó" gépe még fel sem szállt.
A reggeli lelkizés után pedig következzen a takarítás. Talán lélekben sem ártana.

8 megjegyzés:

Lazac írta...

most már értem *ölel* :) mit szólt T a küldeményhez? *kiváncsics* :D

Golden írta...

te máris gépközelben??? Nos, T. ... hogy is mondjam ... meghatódott, de szó szerint. Amúgy is olyan pasi, aki az ilyen szívhez és pocakhoz szóló gesztusoktól teljesen odavan. Képes volt azt mondani, hogy mégiscsak inkább velünk kellett volna tartania. *itt egy olyan jojózó szemű szmájli lenne* És komolyan érdeklődött nagyobb hagymaszállítmányról is :)))

Lazac írta...

14-én már biztosan viszek 4 kg-t Atomcitybe:):):):)

Lazac írta...

Nektek mennyi kell? Közel leszek hozzátok, megejthetjük a randit is akár :):):)

Golden írta...

két kiló biztosan, de ha Alessiának is kell, én átveszem, aztán majd megkapja :))) (ha megkapja)

Unknown írta...

Nana!!! Mi folyik itten? Ezt majd még jól átbeszéljük.... és megyünk a Goldenhez, muhaha.... (értsd: én is jövök, mert Lazac nem tudja, hol laktok :P)

Golden írta...

részemről beleegyezés van :)))

Lazac írta...

wehehe...azt hittem az uccsó blogtali volt szombaton, a Zidén :P :):):):)